Україна місто Київ фестиваль Театр кіно куди піти у вихідні Україна місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 1-7 липня

Сейчас читают: 559
womo.ua

Афіша тижня пропонує вашій увазі виставки, концерти, ярмарки, фестивалі, вистави, екскурсії та музичні вечори у Києві. Виставка тижня До 28 липня: виставка українських майстрів «Порцелянова пісня» У Будинку митрополита відкрилася виставка «Порцелянова пісня».

Експозиція відтворює настрій та філософію художніх робіт, виконаних у 2022-2024 роках у межах проєкту «Сучасні художники у декорі фарфору».

Відвідувачі зможуть помилуватися різними розписами: петриківськими – Олександра Опарія, академічними – Олени Нестерової, у стилі декоративного модернізму – Георгія Антоненка.

Зворушливу тональність експозиції додає колекції Віталія Чікірова, що представляє твори художників, котрі опанували високе мистецтво живопису. Де: музей «Будинок митрополита» Коли: до 28.07 щодня з 10:00 до 17:30 Концерт тижня 5 липня: «Пиріг і Батіг» на V’YAVA «Пиріг і Батіг» — музично-поетичний гурт, який популяризує мову нашого краю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA