Барбра Стрейзанд книги Литература мемуари Барбра Стрейзанд

Барбра Стрейзанд випустила мемуари, в яких розповіла про своїх відомих бойфрендів

Сейчас читают: 820
womo.ua

7 листопада 2023 року відома американська співачка й акторка Барбра Стрейзанд випустила свої мемуари. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Instagram. Читайте також: Мемуари Брітні Спірс вийдуть українською мовою Відома на весь світ співачка та акторка, володарка премій «Оскар», «Еммі», «Золотий глобус» і «Ґреммі» Барбри Стрейзанд дала назву своїм мемуарам — «Мене звати Барбра».

У ній зірка музики й кіно розповіла про свій шлях до слави, особисте життя, згадала про «ефект Стрейзанд», страх сцени та свої легендарні стрілки. Читайте також: По той бік палички: магія і хаос дорослішання чарівника Барбра зазначала, що не хотіла торкатися теми особистого життя та розповідати про своїх відомих бойфрендів, зокрема, Дона Джонсона, Джона Пітерса та Пʼєра Трюдо, а також чоловіків Елліотта Гулдома та Джеймса Броліна.

Однак редактор усе ж змусив її зробити це. The post Барбра Стрейзанд випустила мемуари, в яких розповіла про своїх відомих бойфрендів appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA