телеведуча

Весь твій день — це очікування лише одного SMS «живий» чи смайлика: Анастасія Мазур про 20 місяців життя з сином, поки чоловік на війні

Сейчас читают: 787
womo.ua

Портал Womo.ua є активним жіночим медійним майданчиком,  на якому фахівці допомагають українкам вберегти себе та родину під час війни.

Але після 20 місяців суцільного пекла кожна з нас, начитавшись та наслухавшись чужих порад, хоче поговорити з людиною, яка живе, як і вона сама, — в очікуванні чоловіка з перемогою.

Зацікавились почуттями дівчат і читачі-чоловіки, які перебувають в окопах, бо війна змінила не лише їх, але й коханих дружин.

Саме тому проєкт ми назвали «Чекаю на тебе». А першою героїнею запросили бути ведучу «Фактів» на телеканалі ICTV та національного марафону «Єдині новини» Анастасію Мазур, бо вона викликає довіру як у чоловіків на «нулі», так і у жінок, які цілодобово чекають бодай SMS з вимоленим «плюсом».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA