Украина місто Сан-Франциско фильм українське кіно прем'єра Михайло Федоров Украина місто Сан-Франциско

Як пройшов допрем’єрний показ байопіку про IT «Перший код»

Сейчас читают: 787
womo.ua

Вчора в Києві відбувся допрем’єрний показ найочікуванішого фільму «Перший код», з бюджетом понад півмільйона доларів. Цей фільм точно перетворить уявлення глядачів про українську ІТ-індустрію та розкриє її вплив на світову сферу ІТ.

Майже два роки виробництва та низка змін у сценарії привели до створення півторагодинного художньо-документальної стрічки. Після початку повномасштабного вторгнення, сценаристка Тетяна Буренко надала особливу увагу кіберзахисту, коли 300 000 іТ-спеціалістів об’єдналися, щоб відбити атаку ворога.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров розповів про високу ефективність програми «Дія» на окупованих територіях, де кожен громадянин міг передавати координати ворога.

Засновники провідних ІТ-компаній розкрили початки українського ІТ-бізнесу та розповіли, чому українські іТ-фахівці наразі є найціннішими спеціалістами у всьому світі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA