Нео Hyundai Nestle

Auchan, Bosch, Nestle та інші: МЗС оприлюднило список компаній, які не пішли з російського ринку

Сейчас читают: 601
cosmo.com.ua

Міністерство закордонних справ України оприлюднило список компаній, які станом на 9 березня все ще залишалися на російському ринку.

Серед них, зокрема, Auchan, Bosch, Nestle, Raiffeisen Bank, Huawei, Miele, Michelin, Samsung, Herbalife, Hyundai. «Кожен товар, який постачає, виробляє або продає компанія на російському ринку, робить свій внесок до військового бюджету, який завжди був пріоритетом для російського уряду у порівнянні з будь-якими елементарними потребами власних громадян.

Незалежно від розміру інвестицій чи частки Росії у глобальному портфелі, компанії, які дотримуються стандартів і цінностей екологічного, соціального та корпоративного управління, не мають морального права продовжувати діяльність у країні, яка вчиняє масові воєнні злочини на території іншої країни», — йдеться у заяві МЗС України.

Відомство закликало зазначені компанії переглянути їхнє рішення та повністю припинити діяльність в рф, а відповідальний бізнес, уряди та споживачів з усього світу бойкотувати такі компанії та їхні продукти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA