Volkswagen Nestle

Хакери Anonymous дали мережевим компаніям 48 годин на те, аби ті вийшли з російського ринку

Сейчас читают: 751
cosmo.com.ua

Хакери Anonymous дали великим мережевим компаніям, які все ще залишаються на російському ринку, фактично фінансуючи війну країни-агресора проти України, 48 годин на те, аби ті вийшли з нього.

Серед компаній, до яких звернулися Anonymous: Nestle, Burger King, Hyatt, Raiffeisen Bank, Herbalife, Papa Jhons, Oreo, Amway та інші. «Закликаємо всі компанії, які продовжують працювати в Росії й платити податки до бюджету кремлівського злочинного режиму: забирайтеся з Росії!

Даємо вам 48 годин на роздуми, інакше потрапите під наш приціл», — заявили вони у Twitter. Окрім компаній, які можна побачити у твіті Anonymous, на російському ринку також продовжують працювати Auchan, Crédit Agricole, Leroy Merlin, Danone, Volkswagen, BMW, Mercedes.

Водночас, понад 200 світових компаній вже пішли з російського ринку. Нагадаємо, на початку березня американська компанія Hearst відкликала ліцензію у російських версій Cosmopolitan, Harper`s Bazaar, Esquire та інших журналів, що входять до її портфеля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA