9 онлайн-ресурсів з вивчення іноземних мов, які надали безкоштовний доступ українцям

Сейчас читают: 956
cosmo.com.ua

Центр протидії дезінформації при РНБО України наводить перелік онлайн-ресурсів з вивчення іноземних мов, які відкрили безкоштовний доступ українцям: Busuu дарує 90 днів преміум-підписки для вивчення всіх 12 доступних на сервісі мов; Drops дає українцям доступ до преміум-версії на рік; LingQ відкриває преміум-аккаунт для українців (доступно 24 мови).

Для активації зверніться до служби підтримки; Preply скасували комісію для українців. Також для користувачів з України запровадили програму підтримки з вивчення іноземних мов; Duolingo надав дозвіл на використання застосунку безкоштовно; Ling App надав безкоштовне користування для українців; UTalk відкрив вільний доступ до свого застосунку; Coursera на своїй платформі надає безкоштовний доступ українцям; Платформа Mondly надала безоплатний доступ до курсів для українців, які переїхали до європейських країн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA