Нео StandWithUkraine

Харчування в часи війни: список продуктів, що довго зберігаються

Сейчас читают: 819
vogue.ua

Вже три тижні війна змушує мільйони українців перебувати в бомбосховищах чи у власних домівках. Коли ситуація стабілізується, по змозі організовуйте запас продуктів принаймні на кілька днів.

Центр громадського здоров’я України розповів, як налагодити харчування в районах, де тривають запеклі бої з окупантами. Пріоритет варто надати продуктам тривалого зберігання. — Готові до вживання м’ясні або рибні консерви, консервовані овочі, фрукти, ягоди.

Обов’язково подбайте про консервний ніж. — Батончики (білкові, злакові, фруктові). — Пластівці, гранола, хлібці. — Арахісова паста. — Сушені фрукти, ягоди. — Консервовані соки. — Пастеризоване молоко. — Горіхи. — Дитяче харчування (за потреби).

Це продукти, які можна придбати, довго зберігати та вживати сирими. Навіть якщо маєте змогу приготувати гарячу їжу, потурбуйтеся про те, щоб ви завжди мали продукти з переліку вище при собі. — За відсутності електропостачання продукти, що зберігаються за низьких температур у холодильнику, можуть стати небезпечними для споживання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA