Україна Нео Україна

Компанія Leroy Merlin, яка залишається на російському ринку, відключила український офіс від засобів корпоративного зв'язку

Сейчас читают: 178
cosmo.com.ua

Материнська компанія французької торгової мережі Leroy Merlin, яка продовжує працювати на російському ринку, незважаючи на війну рф проти України, відключила український офіс від корпоративних зв’язків.

Про це заявила HR-директорка «Леруа Мерлен Україна» Людмила Дзюба у Linkedin. «Ми, 800 співробітників «Леруа Мерлен Україна», залишилися відрізаними від усіх корпоративних засобів зв`язку.

В один момент у нас не виявилося інструментів надавати гуманітарну, медичну допомогу співробітникам, які її потребують. У нас немає можливості закрити численні заявки від волонтерів і захисників України, оскільки доступ до файлів виявився закритим», — повідомила вона.

У коментарі «Інтерфакс-Україна» HR-директорка зазначила, що компанія обіцяла відновити доступ 15 березня, проте акаунти досі залишаються заблокованими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA