Антитіла відео новини шоубізнес кліп

"Антитіла" презентували потужну пісню "Мій сокіл" - саундрек до комп'ютерної гри про українських операторів БПЛА (ВІДЕО)

Сейчас читают: 209
hochu.ua

Популярний музичний гурт Антитіла сьогодні, 26 травня, презентував композицію, яка стане саундтреком до комп'ютерної гри. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Колектив випустили одночасно дві версії - українською та англійською мовами.

Українська пісня отримала назву "Мій сокіл", а англійська успадкувала назву самої гри — "Death from Above". Читати також Минуло вже 10 років: Тіна Кароль зворушила Мережу зверненням до покійного чоловіка Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, тому що і самі любимо комп’ютерні ігри.

Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому,— розповів лідер гурту Тарас Тополя.У відеокліпі до обох версій пісень музиканти зображають бойові дії.

Суть гри полягає в тому, що гравець може керувати по черзі як самим оператором дрона, маневруючи цим персонажем в тилу ворога, так і безпосередньо безпілотним літальним апаратом, атакуючи ним ворожі позиції, знищуючи війська, танки та інші сили ворога.Не дощ падає вниз, А жар з-під гвинтів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA