Злата Огнєвіч шоубізнес акторка Злата Огнєвіч

"Янгол": Злата Огнєвіч повідомила про поповненні в родині (ВІДЕО)

Сейчас читают: 220
hochu.ua

Українська співачка Злата Огнєвіч презентувала давноочікувану композицію під назвою "Янгол". Артистка заспівала про те, що відчуває кожна українська жінка, яка відправила свого коханого на війну.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!У відеороботі показано, як головна героїня, в даному випадку співачка, чекає на повідомлення свого чоловіка та збирає йому посилки на фронт.

У зйомках взяла участь родина артистки – батьки та сестра з чоловіком. З відео стало зрозуміло, що сестра знаходиться при надії.

Читати також "Я не буду брати участь у ср*чах": Маша Єфросиніна прокоментувала скандал зі Златою Огнєвіч (ВІДЕО) Проте найзворушливіший момент кліпу, коли вся сім’я телефонує по відеозв’язку татові, Леоніду Бордюгу, який з початку повномасштабного вторгнення пішов лікує військових.Полотна листувань, виснажуюче очікування звістки та спогади щасливого минулого — у новому кліпі я передала почуття жінок України, які сьогодні чекають заповітне "На зв’язку" від своїх чоловіків,— написала вона.Багатотисячна армія прихильників оцінила роботу улюблениці: Читати також Злата Огнєвіч уперше зізналася, чи шкодує про вибір Андрія Задворного на шоу "Холостячка" Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч на сольному концерті порадувала фанатів не лише своїми вокальними, а й акробатичними даними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA