місто Київ Надя Дорофєєва Катя Осадча Юрій Горбунов місто Київ

День Києва: зворушливі привітання від українських зірок (ФОТО)

Сейчас читают: 707
hochu.ua

В останню неділю травня традиційно святкують День Києва. 2023 року це — 28 травня, сьогодні столиці України виповнюється 1541 рік.

Українські зірки привітали місто зі святом, а також діляться спогадами та адресують столиці приємні слова. Багато хто зазначив, що не дивлячись на те, що російські окупанти мають бажання захопити Київ, місто продовжує жити та дарувати містянам дух свободи та незламності.

Деталі – в матеріалі. Читати також "Тоді не було такого тренду": Катя Осадча розповіла, чому вирішила вести "Світське життя" українською мовою (ВІДЕО) Українська телеведуча та киянка Катя Осадча поділилася, які місця в Києві для неї особливі.

Також теледіва зауважила, що вірить, що зовсім скоро українцям вдасться подолати ворогів.Мій Київ. З твоїм днем! В дитинстві саме в День Києва вперше відчувалися перші подихи літа і майбутніх канікул.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA