Тарас Цимбалюк Сша актор новини шоубізнес Тарас Цимбалюк Сша

"Шматок гі*на": Тарас Цимбалюк "пройшовся" по українських чоловіках, які зараз сидять за кордоном

Сейчас читают: 900
hochu.ua

Популярний український актор театру та кіно Тарас Цимбалюк з початку повномасштабного вторгнення знаходиться в Україні, а також активно допомагає українській армії.

За словами артиста, кожен українець, який наразі живе за кордоном, не має права бути байдужим до війни. Зокрема, він негативно ставиться до чоловіків, які ніяк фінансово та інформаційно не допомагають ЗСУ.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Тарас Цимбалюк згадав своє листування зі своїм знайомим, який живе за кордоном. Ба більше, чоловік не публікує в соцмережах важливу інформацію про збори, натомість розповідає про відомі американські заклади.

Актор заявив, що не хоче більше спілкуватися з такими людьми. Читати також Фанатки мліють: Тарас Цимбалюк засвітив гору м’язів під час тренування на вулиці (ФОТО) Одразу до справи : спіймав себе на думці, що у мене, мʼяко кажучи, відпало бажання спілкуватися зі знайомими чоловіками, котрі виїхали з України і АБСОЛЮТНО нічим не допомагають рідній країні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA