музика прем'єра новини шоубізнес

Перемога світанку над темрявою: учасниця Дитячого Євробачення презентувала мотивуючу пісню

Сейчас читают: 312
hochu.ua

Учасниця Дитячого Євробачення та Голосу Olena Usenko презентує пісню та кліп на неї. Молода 15-річна співачка заспівала про перемогу України, яку так чекає увесь народ.Олена Усенко — співачка та авторка пісень, яка у 2021 році перемогла Дитяче Євробачення та представила Україну на Junior Eurovision.

Там вона посіла 6 місце з власною авторською піснею "Важіль". Окрім того, дівчина була учасницею шоу "Голос Діти 5".Бути артистом для мене — це, в першу чергу, служити людям.

Дарувати їм себе через творчість. Для мене важливо, щоби у текстах моїх пісень була я та меседж, який я хочу передати слухачам,— говорить співачка.

Читати також "А КилимКіндер коли?": найзагадковіші учасники Kalush Orchestra поцілувалися прямо на сцені (ВІДЕО) Сьогодні Olena Usenko представляє пісню "Світанок Прийде", яка присвячена боротьбі, надії та перемозі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA