Олег Сенцов Україна війна новини Олег Сенцов Україна

"Мій підрозділ веде важкі бої": Олег Сенцов отримав нове військове звання

Сейчас читают: 320
hochu.ua

Український кінорежисер Олег Сенцов, який з перших днів війни захищає Україну в лавах ЗСУ, отримав нове військове звання. Колишній політв'язень, лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка та премії Європарламенту імені Андрія Сахарова через понад рік війни став молодшим лейтенантом.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці у Facebook український захисник розповів, що зараз він разом зі своїм підрозділом перебуває на Запорізькому напрямку, де вже шість днів тривають важкі бої.

За минулі 15 місяців у стрічці новин Олег Сенцов повідомляв про бойові будні на різних напрямках. Усі вони - гарячі. Читати також "Буде цікаво": Андрій Хливнюк і Коля Серга заінтригували зустріччю з Валерієм Залужним Погон наздогнав мене на запорізькому напрямку, де вже шостий день мій підрозділ веде важкі бої.

Нам не легко, але ми виконаємо свою роботу. Честь маю!— написав Олег Сенцов.До підвищення Сенцов мав звання молодшого сержанта.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA