знаменитости український бренд

Andreas Moskin: український бренд, що формує чоловічий образ впевненості

Сейчас читают: 651
hochu.ua

Григорій Решетник, Юрій Горбунов, Влад Яма, Іраклі Макацарія, Олег Винник, Сергій Притула, Тамерлан та ще багато українських знаменитостей вже оцінили унікальний стиль бренду чоловічих костюмів Andreas Moskin.

У чому ж їхня особливість?Цей динамічний бренд, який нещодавно з’явився на просторах української моди, вже встиг підкорити серця найпалкіших шанувальників класики та кежуал стилю.

Слідуючи легендарним італійським кравецьким традиціям, костюми Andreas Moskin виготовлені з найкращих італійських лекал із максимальною увагою до кожної деталі та шва.

Всі тканини підбираються індивідуально та обмірковано з погляду на якість. Творці Андрій Моськін та Андреас Білоус визначають свою моду як "доступну, елегантну та комфортну", де натуральні тканини дарують відчуття розкоші та свободу.Загалом класичні костюми завжди будуть актуальними, адже мають виняткову властивість універсально поєднуватися з іншими елементами гардеробу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA