бізнес жіноче лідерство натхнення успішна жінка вибір редакції

Анастасія Терьохіна про жіноче лідерство: Щоб не сталося, завжди потрібно рухатися вперед:

Сейчас читают: 606
womo.ua

Про лідерство ми поспілкувалися з Анастасією Терьохіною, СЕО бізнес-клубу “Club 100”. Дізналися про її роль в управлінні спільнотою, що її надихає та запитали Анастасію на що звернути увагу жінкам, які наважуються розпочати власну справу. Що саме робить CEO бізнес-клубу? Бізнес-клуб — це, з одного боку, ком’юніті, а з іншого — бізнес.

Тому в нашій організації такі ж стандартні функції, як і в будь-якій іншій: маркетинг, PR, продажі, комунікації, digital production і фінанси.

А саме СЕО управляє клубом, контролює всі ці відділи та несе відповідальність за процеси, які в ньому відбуваються. З чого почався ваш шлях, який привів до масштабного нетворкінгу? Я була знайома із засновниками бізнес-клубу — вони й запропонували мені спробувати очолити цей проєкт.

Адже я маю великий досвід організації бізнес-івентів та багато років будувала ком’юніті в різних компаніях. І саме ось це поєднання навичок і практики дало мені змогу керувати бізнес-клубом. Як вам вдається переконувати таких незалежних особистостей, як бізнесмени? В нашому бізнес-клубі ми, перш за все, пропонуємо ті чи інші ідеї учасникам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA