Сша Фото новини шоубізнес Андрій Бєдняков Сша

"Як ми сумували... за борщем": дружина Андрія Бєднякова поділилася емоціями після повернення в Україну (ФОТО)

Сейчас читают: 384
hochu.ua

Дружина знаменитого українського ведучого та шоумена Андрія Бєднякова Настя Коротка, яка через війну проживала в США, повернулася додому.

Подробиці - в нашому матеріалі.37-річна Коротка неабияк порадувала своїм поверненням коханого чоловіка Андрія Бєднякова. Зауважимо, що Настя приїхала не сама, разом з нею на рідну землю повернулися син та донька.

Читати також Анастасія Коротка показала розкішний подарунок від чоловіка: "Бажаю всім свого власного Бєднякова" У себе в інста-сторіс дружина зіркового чоловіка поділилася емоціями після довгого перельоту.

Настя  розповсюдила теплі родинні фото.Учотирьох все-таки квартиру легше знімати… Як ми сумували... За борщем,- підписала  у жартівливій манері  свій ролик в Instagram, на якому показала їхню зустріч із Бєдняковим.Зауважимо, Андрій Бєдняков та Анастасія Коротка стали подружжям ще у 2014 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA