Сша смерть новини шоубізнес Перші Сша

Відома китайська акторка та співачка Коко Лі наклала на себе руки: перші деталі трагедії

Сейчас читают: 164
hochu.ua

Знаменита китайська акторка та співачка Коко Лі покінчила життя самогубством. Зірка, яка озвучила головну героїню мультфільму Мулан пішла з життя у віці 48 років.

Про трагедію стало відомо з повідомлення  видання ТМZ. Читати також Померла Тіна Тернер - легендарна співачка і королева рок-н-ролу Рідні сестри покійної, Ненсі та Керол, повідомили, що Коко Лі влаштувала спробу суїцилу у себе вдома.

Родичі знайшли акторку живою, однак вона була непритомна, а через три дні відійшла в інший світ. Лікарі намагалися врятувати знаменитість, однак їм не вдалося витягти Коко з коми.Як повідомлють близькі, Лі останнім часом часто була депресія.

Зірка зверталася до фахівців, аби покращити своє здоров’я, однак ставало тільки гірше і жінка не змогла позбутися психологічних проблем.Зауважимо, що окрім співпраці з Disney, Лі виконала номіновану на "Оскар" композицію "A Love Before Time" у популярному фільмі "Тигр підкрадається, дракон ховається".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA