Олена Зеленська Сша Стиль образ костюм українські бренди Олена Зеленська Сша

Олена Зеленська знову підкорила образом, який одягала 4 роки тому (ФОТО)

Сейчас читают: 372
hochu.ua

Вчора, 19 липня, Перша леді України зустрілася з очільницею Агентства США з міжнародного розвитку USAID Самантою Пауер, яка прибула до Києва.

На сторінці Зеленської в Instagram вказано, що разом вони відвідали амбулаторію у селі Михайлівка-Рубежівка Ірпінської громади, щоб Пауер “могла побачити результати нашої співпраці і тих, для кого працюємо”.Амбулаторія пережила російську окупацію, але відразу після звільнення у квітні 2022 року вже працювала для своїх чотирьох тисяч пацієнтів.

І зараз тут надають не тільки медичну, а й психологічну допомогу - лікарі і медичні сестри пройшли відповідне навчання за програмою Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) mhGAP.

А за підтримкиАгентства США з міжнародного розвитку, у межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», у сільській амбулаторії створено кабінет психологічної підтримки «Дбаю про себе», де доступні індивідуальні та групові заняття у комфортних умовах,- йдеться у публікації Зеленської.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA