Мали проза привітання свято вірші листівки Мали

Горіховий спас-2024: красиві привітання та щирі побажання, листівки

Сейчас читают: 241
womo.ua

Горіховий спас, Хлібний, Третій або Полотняний — народно-християнське свято східних слов’ян, яке відзначають 16 серпня. Це свято присвячене церковному святу Перенесення Нерукотворного образу Спасителя й має безліч традицій, серед яких: освячення святкових кошиків з горіхами, зерном та тканинами. Читайте також: Що приготувати з горіхів?

5 рецептів на будь-який смак Також цей день асоціюється із закінченням сінокосу і настанням осені. За старим стилем Третій Спас святкували 29 серпня, проте з 1 вересня 2023 року Православна Церква України перейшла на новий календарний стиль, де для обчислення нерухомих свят використовується новоюліанський календар.

З нагоди свята пропонуємо вам добірку красивих привітань з Горіховим спасом у листівках, віршах та прозі. Ці побажання й гарні слова на Хлібний спас будуть дуже приємними для ваших родичів, колег та друзів, і зроблять їхній день кращим та щасливішим. Читайте також: Що дивитись на Netflix у серпні 2024 року: 50 найочікуваніших фільмів та серіалів Привітання з Горіховим Спасом у віршах  Нехай цей Горіховий Спас Буде радісним для вас!

Найщедрішим і щасливим. Зробить хай життя красивим. Нехай здоров’я не підводить, А зло ніколи хай не шкодить! Хочу вас зі Спасом Горіховим привітати І вітання найкращі передати, Щоб були ви завжди ласкаві й здорові, Мали по вінця палкої любові!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA