батьки психологиня 1 вересня

Вперше до школи чи дитсадка: як підтримати малечу та самій адаптуватися до нового

Сейчас читают: 154
womo.ua

Вже зовсім скоро початок нового навчального року у школах та садочках. Для дошкільнят і першачків — це важлива та особлива подія, адже вона відбувається вперше.

Діти такого віку потребують підтримки дорослих. Практикуюча психологиня, психологиня проєкту «Служба психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців» від ГО «Громадський рух «Жіноча Сила України», ведуча груп підтримки Катерина Павлишин про особливості цього періоду спеціально для Womo.ua. У чому проблема? Невідомість що буде і як це буде, може викликати неспокій та розгубленість.

І тут виникає питання, як це зробити в умовах війни, коли дорослі самі часом перебувають у стресі та тривозі, важко розслабитися та дозволити собі відчути свято разом з дитиною?

Катерина Павлишин Працюючи психологом на телефонній лінії Служби психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців, я часто зустрічаюся зі словами матерів та родичів: “я не можу радіти”, “дозволити собі посміхатись”, “брати участь у заходах”, “мене дратують люди, які навколо оточують і говорять якісь дивні коментарі, які мене зовсім не підтримують”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA