Нео документальний фільм

Алан Бадоєв зніме документальний фільм про війну

Сейчас читают: 879
vogue.ua

"Довга доба" – так називається новий документальний фільм режисера і продюсера Алана Бадоєва. “Довга доба” - "історія про життя, мрії та плани українців, останній день нашого мирного життя та початок нового етапу, який розпочався 24 лютого під звуки бомб та сирен".

До свого фільму Алан Бадоєв залучить матеріали, зняті безпосередніми свідками подій. «Нинішня війна росії проти України – фактично перша війна, яка фіксується кожним учасником та свідком на телефон, відеореєстратор або інший гаджет, щодня у форматі 360° із різних куточків нашої держави, – розповідає режисер. – Завдяки цьому весь світ може побачити усі події у режимі реального часу.

Ми ж хочемо зібрати ці свідоцтва, ці фрагменти людських життів і через особисті історії українців та їхні переживання занурити світ у те, що довелось пережити кожному з нас.

Адже за кожним зруйнованим будинком, за кожною бомбою та розірваним снарядом - людські історії, це могло би відбутись із кожною людиною на планеті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA