Украина люди Нео Украина

5 найкращих українських подкастів про культуру, історію та війну

Сейчас читают: 865
vogue.ua

Говорити на складні теми просто, лаконічно та захоплююче – це справжній талант. Останні роки в України спостерігається величезний попит на подкасти про культуру та історію – ми зібрали найкращі, від яких ви наврядчи зможете відірватись.

Один з найпопулярніших українських подкастів, що був презентований вже після початку повномасштабного вторгнення. Його авторки – харизматичні спікерки, інтелектуалки та знавчині української літератури: журналістка, культурна менеджерка Богдана Неборак та менеджерка літературних проєктів Анастасія Євдокімова.

Формально "Наразі без назви" – подкаст про культуру та книжки, аледівчата торкаються широкого кола тем: від того, як повернути вкрадених росією українських митців до того, чи можна скасувати росію та її культуру.

Такі розмови в українському культурному просторі вкрай важливі, адже змушують нас задавати собі незручні питання, шукати на них відповіді, що, зрештою, так чи інакше призведе до деколонізації нашої культури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA