місто Маріуполь люди Нео місто Маріуполь

В Києві покажуть фільм «Маріуполіс» загиблого режисера Мантаса Кведаравичюса

Сейчас читают: 568
vogue.ua

19 червня в Києві пройде показ документального фільму «Маріуполіс» литовського режисера Мантаса Кведаравічюса. Показ присвячений вшануванню пам’яті загиблого режисера, якого було розстріляно російськими окупантами під час зйомок другого фільму про Маріуполь у квітні цього року, та усім загиблим у Маріуполі. "Маріуполіс" – документальний фільм про життя міста на березі Азовського моря у 2014-2015 роках, яке тоді жило поруч з лінією фронту.

Трагедію режисер показує через життя звичайних людей – жителей міста. Звуки пострілів чутні в межах міста. Ми маємо можливість побачити повсякденне життя мешканців оточеного міста.

Чоловік лагодить рибальську сітку і виходить в море. Два трамваї стикаються один з одним – ніхто не постраждав, дроти лагодять в той же день.

Для робітників на фабриці організовано невеликий концерт – щира гра скрипаля розчулює їх до сліз. Бомби падають в море, але люди вже звикли.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA