місто Париж Нео місто Париж

Жінок, що продовжують підприємницьку діяльність попри війну, 12 липня відзначать у конкурсі «Створено жінками»

Сейчас читают: 899
womo.ua

Започаткована ще до повномасштабної війни премія для жінок-підприємиць «Створено жінками», продовжила свою роботу и у цьому році.

Організатор премії Франко-українська торгово-промислова палата оголосили імена фіналісток, чиї локальні бізнеси продовжують працювати, сплачувати податки та створювати робочі місця у воєнний час До фіналу вийшли 10 учасниць з проєктами музею у темряві, педіатричної клініки, рослинної косметики, багаторазових засобів жіночої гігієни, студії балету для дорослих, крафтової сироварні, шкіряних аксесуарів, школи французької мови, системи рекомендацій одягу та аксесуарів, дерев’яних пазлів. Христина Закревська, одна з фіналісток, що живе в Карпатах та виготовляє крафтові сири каже, що на своєму прикладі хотіла показати, що жінка може продовжувати вести бізнес, бути корисною для суспільства, досягати успіху, навіть живучи у найвіддаленішому куточку нашої країни.

Головне — бажання. Головним призом мали стати 100 000 грн на розвиток бізнесу та ділова поїздка у Париж але, оскільки подорожі тепер ускладнені, призовий фонд переформатований. «В цей складний період жінкам-підприємицям особливо важлива допомога, адже багато з них понесли додаткові витрати — хтось мав перевезти бізнес в інший регіон, чиєсь виробництво було знищено або залишилось на окупованих територіях.

Крім того, це наш спосіб висловити підтримку і віру у перемогу українського народу», — каже директорка Франко-української торгово-промислової палати, членкиня журі Мод Жозеф. 12 липня стануть відомі імена 3 переможниць, а також однієї учасниці, яка отримає спеціальну відзнаку.  Премія «Створено жінками» заснована 4 роки тому аби відзначити підприємиць, спростувати упередження щодо жінок в бізнесі, посилити їхні можливості, надихнути не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA