Ірак Кино Сериалы Нео Ірак

5 найкращих ролей Метта Сміта

Сейчас читают: 269
vogue.ua

Відтоді як Метт Сміт з'явився на екрані як Доктор у «Докторі Хто», глядачі були зачаровані його роботою. Як і багато його колег, за свою кар'єру Сміт зіграв різноманітних персонажів: від чарівного молодого принца Філіпа в серіалі «Корона» до жорстокого Деймона Таргарієна в «Домі Дракона».

У цьому матеріалі згадуємо одні з найкращих ролей британського актора. Версія титулованого героя Метта Сміта вважається одним із найкращих Докторів в історії «Доктора Хто».

Будучи наймолодшим актором, який зіграв Доктора, він показав новий і свіжий погляд на Володаря Часу, якому сотні років. Химерна подача реплік та загальна безтурботність Сміта зробили його улюбленцем шанувальників майже миттєво.

Сміта хвалили за те, що він зробив Доктора дуже приємним, ексцентричним і темним, коли того вимагали обставини. Тому, як це не дивно, «Доктор Хто» став трампліном для успіху Метта Сміта.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA