Netflix фільми кіно вибір редакції

8 серіалів, які варто подивитися прихильникам «Бріджертонів»

Сейчас читают: 668
womo.ua

Американський серіал «Бріджертони» на момент виходу став найпопулярнішим проєктом Netflix. Події історичної драми відбуваються в альтернативному Лондоні епохи регентства.

Головні герої – діти впливової родини Бріджертонів, які шукають кохання у вищому світі. Нещодавно завершився третій сезон серіалу і вже стало відомо, що буде четвертий.

Шоураннерка серіалу Джесс Браунелл підтвердила, що у творчої команди є приблизні плани аж до шостого сезону. Але оскільки чекати доведеться ще довго, пропонуємо прихильникам «Бріджертонів» кілька серіалів, які точно не залишать їх байдужими. «Чужинка» Головна героїня – Клер Рендалл, незважаючи на свою молодість, вже встигла багато пройти за часів Другої світової.

Жінка служила на фронті медсестрою. У той же час її коханий чоловік Френк пройшов офіцером безліч битв. Проте війна скінчилася й закохані серця об’єдналися.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA