вибір редакції

Відпочинок у таборі: що варто розповісти дітям про секс

Сейчас читают: 566
womo.ua

Відправляючи своїх дітей до дитячого табору, подумки батьки готуються до того, що там їх нащадки-підлітки можуть вперше взяти до рота цигарки, скуштувати алкоголь.

Але це «квіточки» на тлі побоювань, що дитина може стати жертвою зґвалтування чи її «розведуть на секс» однолітки. Що варто розповісти синам та донькам різного віку про статеву безпеку напередодні відпочинку у таборі?

Відповідь знає психологиня та сексологиня Ліана Колесник-Цапенко. Статеве виховання — це не лише процес навчання дітей того, як вони дорослішають, що таке безпечний секс та запланована вагітність.

Статеве виховання — це про побудову здорових стосунків з партнером. А ще це про безпеку! За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щорічно 246 млн дітей зазнають гендерного насильства в різній формі, включаючи жорстоке ставлення, булінг, психологічне та сексуальне насильство.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA