місто Лос-Анджелес фільми кіно кінопрокат місто Лос-Анджелес

Що подивитися в кінотеатрах: найочікувані фільми липня 2024 року

Сейчас читают: 349
womo.ua

Фільми липня відкриють нам світ надзвичайних історій, захопливих сюжетів та улюблених героїв! Літній кіносезон продовжується в кінотеатрах цього місяця з такими фільмами, як «Нікчемний Я 4» і «Дедпул і Росомаха».

Але на платформах для потокового передавання відео очікуються теж досить гучні стрічки, серед яких «Поліцейський із Беверлі-Гіллз: Аксель Ф.», що вийде на Netflix.

З повною добіркою фільмів і серіалів, які вийдуть на Netflix у липні можна ознайомитися тут. Найочікуваніші фільми липня 2024 року Ось найпопулярніші фільми, які вийдуть на великі екрани України в липні: 3 липня Нікчемний Я 4 Despicable Me 4 Повернення улюбленого анімаційного хіта «Нікчемний я» від Illumination на великих екранах!

Для Ґру та його дівчаток розпочинається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім’ї – Ґру молодшого, який точно знає як насолити татові.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA