что посмотреть фильмы триллеры

7 найкращих трилерів 2020 року, які полоскочуть твої нерви

Сейчас читают: 880
cosmo.com.ua

Що робити морозним суботнім вечором? У нас є чудова ідея. Вмощуйся зручніше (в ідеалі — з чимось смачненьким та в компанії близьких) та вмикай хороший трилер.

Сім найбільш захоплюючих варіантів 2020 року вже чекають на тебе у нашій добірці.  Думаю, як все закінчити (I`m Thinking of Ending Things) Люсі та Джейк вирушають в гості до його батьків.

Дівчина сумнівається, чи варто було погоджуватися на цю поїздку, оскільки давно планує розійтися з бойфрендом. Однак дивні речі, що відбуваються в будинку його родини, сплутують всі її думки.  Безжальний (Unhinged) Поспішаючи на роботу, мати-одиначка Рейчел вступає в суперечку з одним із водіїв, що трапився на дорозі.

Чоловіку, схоже, немає чого втрачати — тепер він зробить все, аби помститися жінці та її близьким.  Перспективна дівчина (Promising Young Woman) Трагічная подія ділить життя успішної, перспективної молодої студентки на до та після.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA