люди банк вибір редакції SHE Congress 2024

SHE Congress 2024: Марія Абдулліна про досвід жінок з Райффайзен Банку у руйнації скляної стелі

Сейчас читают: 841
womo.ua

Панельна дискусія «She in Tech. Бекстейдж розвитку в IT і технологічних компаніях» мала би бути сконцентрованою на гендерних перепонах, що стоять на шляху до успіху жінок у цій галузі.

Але не так сталось, як гадалось. З виступів учасниць можна зробити сміливі висновки, що нова галузь, в якій працюють молоді за віком чоловіки, старих гендерних вірусів уникнула.

Тому вся панель стала ще одним прикладом того, як жінки успішно впроваджують новітні підходи у традиційних галузях. Директорка департаменту фінансового контролінгу Райффайзен Банку Марія Абдулліна Найцікавішим був виступ директорки департаменту фінансового контролінгу Райффайзен Банку Марії Абдулліної.

Адже історія банківської справи налічує багато століть. Загалом у фінустановах працює високий відсоток дівчат, але переважна більшість обслуговує клієнтів у відділеннях.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Відкрити нові грані себе: у Києві відбувся ретирит для жінок з інвалідністю та без «Сила в мені» womo.ua /3 дня назад
lifehelper.one
купить двери в СПБ.Классика жанра: самый распространенный и традиционный вариант.Экономия пространства: идеальны для небольших помещений, так как двигаются вдоль стены.Для широких проемов: состоят из двух lifehelper.one /6 дней назад
kvartblog.ru
купить двери в СПБ.Классика жанра: самый распространенный и традиционный вариант.Экономия пространства: идеальны для небольших помещений, так как двигаются вдоль стены.Для широких проемов: состоят из двух kvartblog.ru /6 дней назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA