страхи Нео

5 пронизливих нових книжок про російсько-українську війну

Сейчас читают: 590
vogue.ua

Рефлексії украінських письменників та письменниць щодо повномасштабної війни – безцінні, адже допомагають не тільки подивитись на себе збоку, а ще й відрефлексувати (та навіть виплакати) пережите.

Ми зібрали кілька нових книжок про війну, що вийшли в украінських видавництвах цієї осені. "Коли настають канікули, школярі відпочивають або подорожують.

Та цього разу канікули у Віри не звичайні, а вимушені: спричинені війною. Разом із батьками й меншим братиком дівчинка переїжджає у підвал своєї багатоповерхівки, ховаючись від обстрілів.

Сім’я намагається пристосуватися до нової реальності. Розтоплювати сніг, коли зникає вода. Зігріватися співом, коли зникає тепло. . . ""Мої вимушені канікули" – щемка історія Катерини Єгорушкіної, письменниці та психотерапевтки, що змальовує будні юної школярки Віри, в які увірвалась повномасштбана війна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA