Світлана Павелецька страхи Нео Світлана Павелецька

Вибір та свобода: 5 книжок, щоб упорядкувати своє життя

Сейчас читают: 150
womo.ua

Світлана Павелецька Окрім ліхтарів, свічок та теплих пледів, я б рекомендувала запастися ще й хорошими книжками, щоб у ці темні часи проводити час з користю для себе, дізнатися щось нове чи хоча б відволіктися від реальності.

Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав, консультантка зі стратегічних комунікацій підібрала для вас п’ять книжок, в яких багато цінної інформації для тих, хто хоче змінитися, бути більш продуктивним та успішним в житті та в кар’єрі.  «Дар», Едіт Еґер Переклад Христини Радченко Після пандемії нам доводиться долати нові труднощі, знову переживати цей стан непевності та тривожності.

Дев’ять місяців повітряних тривог, втрат, розлук та інших викликів війни. Едіт Еґер, клінічна психотерапевтка та вціліла в Аушвіці у своїй книжці «Дар» ділиться своїм досвідом та дає цінні поради, як покращити свій психоемоційний стан у складні моменти.

Як прийняти себе, на чому концентруватися, коли щось жахливе відбувається у житті, як навчитися впливати на своє мислення та поведінку, як проживати своє горе і не застрягати у ньому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA