Нео

5 найголовніших трендів сезону весна-літо 2023

Сейчас читают: 432
vogue.ua

З Тижнями моди, що пройшли у вересні, починають формуватися і тренди наступного сезону. Окрім уже звичних оку "голих" суконь та всюдисущої естетики 2000-х, варто звернути увагу також на новий найпопулярніший тип деніму, делікатне мереживо та фігурні силуети.

Vogue. ua зібрав 5 найголовніших тенденцій сезону весна-літо 2023. Делікатне та ніжне мереживо стає головним героєм прийдешнього сезону.

Такий декор, що відкриває тіло, зʼявився в колекції Nensi Dojaka: бренд доповнив мереживом асиметричну шовкову мінісукню. Acne Studios роблять ставку на будуарний шик, а Dior грають ва-банк, презентуючи мереживний total look, що нагадує жіноче вбрання Вікторіанської епохи, проте більш сміливе та провокаційне.

Як не парадоксально, у новому сезоні повертаються ті неможливі об’єми, які вперше зʼявилися під час глобальної пандемії у 2020-му.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA