Нео

Чому рожевий – головний колір сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 966
vogue.ua

Є суперечливі дизайнери, суперечливі колекції і навіть суперечливий одяг. Але чи існують спірні кольори? Таким точно є рожевий – цей тон здатний викликати більше пристрастей, ніж будь-який інший відтінок.

Можливо, саме з цієї причини в індустрії моди, яка упродовж останнього місяця показала, що вірусність є головною метою, цей колір став наріжним каменем сезону осінь-зима 2022/2023.

Саме Pantone багато в чому винен у цьому бумі: ще в 2016 році він визначив, що Millennial Pink стане кольором року, а тепер знову прогнозує, що рожевий залишиться з нами ще на деякий час.

Хоча, чесно кажучи, не обов’язково бути експертом, щоб погодитися з ними. Від появи естетики Barbiecore – з початком знімання фільму "Барбі" і виходу Періс Гілтон на закритті показу Versace весна-літо 2023 до незліченних рожевих пропозицій на подіумах і його беззаперечне лідерство на червоних доріжках – від Зендаї та Ліззо до Флоренс П’ю: без сумніву, ми на порозі остаточного пробудження цього кольору.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA