Gabriela Hearst Аксессуары Нео Chanel Gabriela Hearst

Наймодніші шарфи сезону осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 919
vogue.ua

У парі зі струмливими шовковими хустками, що стали незамінними супутниками будь-яких образів сезону осінь-зима 2022/2023, у гру вступили і найрізноманітіші вовняні та кашемірові шарфи — від обʼємних "дутих" моделей до смугастих та екстрадовгих.

Раніше ми вже розповідали про модні шапки сезону, а сьогодні vogue. ua зібрав гід найактуальнішими шарфами. З настанням холодів аксесуари виконують не тільки естетичну функцію, а й практичну, тому є невіддільною частиною осінніх образів.

Одними з найпомітініших моделей сезону стали екстрадовгі шарфи, схожі на улюблену теплу ковдру. Окрім очевидного зігрівання, вони також є ідеальним стилістичним полотном, адже довжина такого шарфа дозволяє гратися з ним за бажанням.

Шукайте улюблений варіант в колекціях Christian Wijnants та Maitrepierre. Не можна оминути і подовжені шарфи з торочками. Вони прикрашали шиї моделей на показах Etro і Gabriela Hearst.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA