психологія війна війна в Україні

4 кроки до натхнення: як повернути мотивацію в умовах війни — поради психолога

Сейчас читают: 631
hochu.ua

Страшні новини, безперервні повітряні тривоги і усвідомлення того, що в країні — війна, — збивають бажання працювати, творити і вчитися.

Як знайти мотивацію і жити далі в цей складний період, розповіли експерти телеграм-каналу “Психологічна підтримка”.Під час курсу з психології про горе та втрату оксфордський професор Кріс Сіврайт поділився методикою, яка допомагає повернути мотивацію в складний життєвий період.

Це — невеличкі завдання, які потрібно виконувати щоразу, коли відчуваєте кризу та сум. Читати також Чому виникає заздрість і як її можна використовувати у власному розвитку: поради психологині Дайте собі відповідь на запитання: для чого вам потрібна мотивація саме зараз — що ви не можете без неї зробити?Заплющте очі та пригадайте, коли востаннє ви відчували прилив сил і натхнення, які мотивували вас, і ви міняли своє життя в кращу сторону.

Поверніться до цього спогаду. Що ви бачите навколо? Про що ви говорили? Які у вас думки? Які емоції ви відчуваєте? Уявіть: які почуття ви би описали, якщо б мали усю ту впевненість, енергію, рішучість, гарний настрій та мотивацію, якої зараз бракує?Будучи своєю пам'яттю у спогаді, зробіть у ньому ще яскравіші кольори, ще гічніші звуки, ще сильніші почуття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA