люди Нео

Бізнес під час війни: вчимося грати в довгу

Сейчас читают: 877
womo.ua

1-2 липня в Києві на відверту розмову збереться ком’юніті активних діючих бізнесів, щоб послухати дванадцять спікерів, чиї бізнеси, знаходячись в тих самих умовах, змогли віднайти новий підхід до ведення справ, поділитися чому навчились, а з чим довелося попрощатися, і завести сотні знайомств з різних сфер.

Серед 12 спікерів цьогорічного заходу: Валентин Панюта (Fedoriv Agency, United24Media. Marketing), Аня Манухіна (MacPaw, IT), Марина Павнюк (СЕО Glovo), Олексій Польовий (Mad), Артур МІхно (Work.ua). Для кого конференція: власники малого та середнього бізнесу  управлінці бізнесів тих самих величин  відчайдухи, які планують відкрити свою справу  підрядники, які на івенті зможуть познайомитись з новими клієнтами шукачі колаборацій та ті, хто нічого не розуміє в бізнесі, але полюбляє весело проводити час Серед тем, які будуть порушуватися під час конференції:  що надає сили продовжувати у найскладніші часи?

як найсміливіші ідеї змінюють галузі? вдалі та невдалі колаборації  як партнерство впливає на бізнес? несподівані колаборації   міжгалузеві колаборації   колаби між конкурентами  як бізнесу вдається продовжувати працювати при нестачі коштів/ при зниженні маржинальності  кадрова криза, як знаходити таланти?

що допомагає бізнесу об’єднувати людей навколо бренду? вдалі та факапні кейси побудови спільноти Неначасі – освітня програма від досвідчених підприємців, СЕО, маркетинг директорів і топ-менеджерів провідних українських компаній з різних галузей: IT, HoReCa, Fashion, Advertising, Державний сектор, Ритейл та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA