Анджеліна Джолі війна новини шоубізнес Анджеліна Джолі

Побачила наслідки війни та поділилася зі світом: Анджеліна Джолі закликала допомагати Україні

Сейчас читают: 299
hochu.ua

Зірка Голлівуду Анджеліна Джолі знову публічно підтримала українців у боротьбі за незалежність. Колишня дружина Бреда Пітта, яка підставила його, зв'язавшись із російським олігархом, закликала світову спільноту не ігнорувати проблеми України, пов'язані з російською агресією, і допомагати активістам.

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua.На своїй сторінці в Instagram Анджеліна Джолі опублікувала кадри військової України, які зробив її друг-фотограф.

Джайлз Далі зафільмував траншеї, вириті в українських містах, моменти евакуації мирних жителів із гарячих точок, поранених військових і дітей, а також знищену техніку окупантів.

Читати також В Анджеліни Джолі буде власний модний дім: голлівудська зірка задумала дещо особливе У своїй публікації Джолі підкреслила, що лише 0,003% коштів, зібраних за кордоном, отримали громадські організації в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA