Влад Яма Потап війна новини шоубізнес Влад Яма

Влад Яма, який утік від війни, несподівано повернувся в Україну і став на захист ще одного "втікача"

Сейчас читают: 457
hochu.ua

Український хореограф і суддя "Танців з зірками" Влад Яма здивував появою в Україні. Через понад рік повномасштабної війни шоумен повернувся до Києва з Америки і взявся захищати Потапа, якого теж неодноразово звинувачували в "втечі".

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!В Insta Stories Яма несподівано виставив знімок не з сонячного Майямі, де останній рік жив із сім'єю, а зі студії ранкового шоу "Сніданок з 1+1".

Ймовірно, хореограф хотів зберегти в секреті своє повернення до появи на телебаченні. На знімальний майданчик Влад Яма прийшов у синьо-жовтій спортивній футболці.Вдома,— коротко підписав знімок Влад Яма.

Читати також Влад Яма знову розлютив українців: збирається відправити "допомогу" військовим, дістану зі смітника (ФОТО) Цікаво, що одразу після цього Влад Яма взявся виправдовувати Потапа, який, так само як і хореограф, часто стикається з хейтом за перебування за кордоном.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA