АЛЬБОМ новини шоубізнес кліп нова пісня співак

Три літні треки, які стоятимуть у вас на повторі: OSTY випустив перший мініальбом "Резонанс" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 462
hochu.ua

Хлопець-феномен OSTY - молода кров українського шоу-бізу - всього за 2 місяці свого творчого шляху досяг першого успіху, набравши сотні тисяч прослуховувань на різних стрімінгових платформах.

Завдяки унікальному тембру і цікавим ритмам цей молодий талант швидко підкорив серця слухачів. А вже сьогодні, 30 червня, він випустив свій перший мініальбом під назвою "Резонанс", до якого увійшли три круті треки: "Резонанс", "Не брало" та "Шампейн".

Читати також Краса і велич рідної культури. Джамала випустила альбом кримськотатарських пісень Qırım "Резонанс" - це енергійний альбом, який занурює слухачів у моменти безтурботного літа і захоплює своїм танцювальним вайбом.

Ця робота стане ідеальним супроводом для літніх вечірок, пляжних відпусток та будь-яких інших випадків, коли потрібно втекти від повсякденності та зануритися в чарівну музичну атмосферу, кажуть у пресслужбі виконавця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA