позитив Фото

Ні за що не впізнаєте: макро-фото, які перевертають свідомість (ФОТО)

Сейчас читают: 902
hochu.ua

Ми звикли до того, як виглядають речі, їжа, рослини чи тварини. Проте у світі збільшених деталей видно те, що навіть близько не помітить наше око.

Раніше ми писали про найгарніші фото, а тепер розкажемо, як змінюється стандартна річ, якщо її збільшити у декілька разів.Макро-зйомка завжди привертала до себе увагу.

Саме завдяки ній люди побачили, як виглядають очі комах, їхні крила та інші цікаві речі. Читати також Дзвінкі та яскраві: світлини папуг, які не залишать нікого байдужими (ФОТО) До вашої уваги — збільшена у рази зйомка стандартних для людини предметів та речей, які важко впізнати.БрокколиЗамороженый соевый соусГлаз мухиСемена шишкиКока-колаБумагаИзюмПерья папугаяБамбукСтруна электрогитарыЦитрамонШерсть собакиНагадаємо, раніше ми писали про дивовижну архітектуру світу.

Поруч цих будівель завжди мріють сфотографуватися туристи. А ще такі споруди можуть стати гарною заставкою для вашого робочого столу, аби візуалізувати омріяні подорожі.Фото: 2plus2.ua

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA