місто Вікторія війна війна в Україні новини місто Вікторія

Олексій Суханов відмовився від батьків, які підтримали криваву диктатуру

Сейчас читают: 632
hochu.ua

Телеведучий Олексій Суханов родом із росії, але напередодні повномасштабної війни він офіційно став громадянином України. Попри те що сам журналіст виступив проти диктатури кремля (частково через неї ж він втік із рф), його родичі, навпаки, підтримують Путіна і геноцид українського народу.

Як зараз складаються стосунки Олексія Суханова з близькими, які вірять російській пропаганді - дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також Ексучасниця "НеАнгелів" Вікторія Сміюха поїхала до росії заради "люксового життя" В інтерв'ю Славі Дьоміну Суханов висловив досить категоричну позицію.

Телеведучий наголосив, що кожен, у кого зараз є російський паспорт, причетний до розв'язаної рф війни. Ще 2014 року він не підтримав амбіції путіна захопити Україну, коли росіяни анексували Крим і розв'язали війну на Донбасі.

Водночас рідні Олексія, судячи з усього, не підтримують його позицію.Бувають моменти в житті, і я шкодую, якщо відверто, що таке сталося, коли сторонні стають рідними, а рідні не доводять свою спорідненість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA