Сша місто Лос-Анджелес актор новини шоубізнес серіал Сша місто Лос-Анджелес

Захар Шадрін став першим українським актором, номінованим на премію "Еммі"

Сейчас читают: 368
hochu.ua

Уперше з 1949 року на премію "Еммі" номіновано українського актора. 23-річний український актор Захар Шардін був висунутий на номінацію Академії телевізійних мистецтв і наук (ATAS) за свою роль у серіалі Apple TV "Little America".

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Захар Шардін переїхав до Лос-Анджелеса заради зйомок у серіалі "Маленька Америка" всього за два тижні до повномасштабного російського вторгнення в Україну.

За короткий період часу молодий український актор підкорив Голлівуд своєю головною роллю. Читати також "Вони заслуговують на нашу повагу": Анджеліна Джолі зворушила кадрами з війни в Україні (ФОТО) У серіалі Захар зіграв ді-джея Максима, який переїхав до Америки заради мрії побудувати успішну кар'єру.

Однак отримавши довгоочікувану візу до США він розуміє, що на його шляху стоїть чимало труднощів, зокрема, погіршені стосунки з дружиною на тлі великої відстані.В інтерв'ю Awards Daily Захар Шардін зізнався, що початок війни в рідній Україні сильно вплинув на його емоційний стан.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA