книги бізнес поради кар'єра натхнення успішна жінка

Творчість vs Продуктивність: чому розвиток креативного мислення призводить до успіху на роботі

Сейчас читают: 489
womo.ua

Доктор Єльського центру емоційного інтелекту Зорана Івчевич, експерт у сфері психології, вважає, що креативність у професійній діяльності та освіті тісно пов’язана з нашим емоційним інтелектом та загальним добробутом.

Відтак, важливість інтеграції творчого мислення в наш щоденний ритм стає очевидною. Уявіть: коли ви займаєтеся творчим процесом, ви не просто вирішуєте завдання, але й сприяєте своєму емоційному благополуччю, стаєте більш відкритими, зосередженими і готовими до нових викликів.

Проте наш мозок має особливість: він не може одночасно працювати в режимах аналітичного та творчого мислення. У кожної людини є потенціал для творчого мислення, але через те, що ми часто зосереджені на конкретних завданнях, ця здатність може бути пригніченою.

Режим мислення, спрямований на конкретику і логіку також називають конвергентним мисленням. Він зосереджений на пошуку однозначних рішень для конкретних проблем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA