тайм-менеджмент планирование продуктивность

10 геніальних способів бути більш продуктивною

Сейчас читают: 605
liza.ua

Світ божеволіє: все навколо нас розвивається з такою швидкістю, що доводиться мало не щодня підлаштовуватися. Ну, а для того, щоб підлаштуватися під ритм сучасного життя, потрібно розвивати свою продуктивність.Тут зібрано 10 перевірених способів бути більш продуктивною кожен робочий день.

Необов’язково впроваджувати у своє життя одразу всі десять, почни з малого — з одного-двох.І, звичайно ж, не забудь поділитися з нами своїми способами продуктивності в коментарях.Це досить очевидна порада: щоб більше встигнути зробити, потрібно додати часу в добі.

Лягати пізно — не варіант, тому що сон краси ще ніхто не скасовував. А от прокинутися раніше — це дуже навіть хороша думка.Від автора.

Щоб бути більш продуктивною і встигати закривати всі свої щоденні завдання, я прокидаюся о п’ятій ранку. До такого розпорядку досить легко звикнути, до того ж, вранці встигаєш зробити стільки справ, коли ніхто не відволікає повідомленнями, листами і всім іншим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA