Мотивация книги

Топ-5 мотивуючих книг, які допоможуть тобі бути продуктивною восени

Сейчас читают: 612
cosmo.com.ua

Дні коротшають, довшають ночі. Наснаги на великі звершення стає все менше, натомість кави у термогорнятку — усе більше. Ковдра раптом набуває надзвичайно привабливих обрисів і хочеться проводити в її теплих обіймах весь день.

Осінь — час, коли кожен ранок перетворюється на баталії із самим собою. І так хочеться, аби увесь світ почекав, аж до самої весни.

Але ми не ведмедики, і поставити життя на паузу не можемо. Натомість, мусимо шукати мотивацію для роботи та хобі. Вишукувати у закапелках продуктивність, якої восени стає так мало.

Залишатись активною восени — здається, це жарт? Ні, залишатись продуктивною восени — це must. І бадьорить тут не тільки кава, а міцна книжкова підбірка від видавництва Vivat, заряджена енергією та драйвом. «Відредаговане життя» Анна Ньютон Можна не погоджуватися, можна заперечувати, але дарма шукати продуктивності в голові, якщо твій особистий простір захаращений розкиданим одягом та купою не розпакованих коробок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA