Україна місто Маріуполь люди страхи контакт Україна місто Маріуполь

Як це – бути ментором, та навіщо бізнес підтримує інтелектуальне волонтерство

Сейчас читают: 539
womo.ua

Багато хто з менторів каже, що на роботі чи в колі друзів не розуміють, навіщо витрачати свій час та знання безкоштовно. Подекуди менторська діяльність викликає насмішки, мовляв, адекватна людина не марнуватиме сили задарма.

Тому ментори не часто висвітлюють свою діяльність у соцмережах. Після флешмобу від Code Club Україна #МенторствоЯкТрендЯк публікуємо історії, які повинні стати стимулом для інших бути ментором, адже цей досвід підвищує цінність навіть самих фахівців і компаній на ринку.  Як це – бути ментором Кураторка Code Club Маріуполь Анастасія Пономарьова вважає, що відповідь на це питання потрібно шукати в роз’ясненні – хто ж такий ментор. «Для мене ментор – це людина, яка ділиться власним досвідом, підтримує, працює з учнем у команді.

Чому я цим займаюсь і чому безкоштовно? Незалежно від статків, кожна дитина має шанс на майбутнє, і ментор – та людина, яка може подарувати світу майбутнього генія, лише пожертвувавши трішки свого часу!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA