люди благотворительность благодійність

7 способів зробити добру справу прямо зараз

Сейчас читают: 387
cosmo.com.ua

Робити добрі справи не завадять ні погодні умови, ні пандемія, ні брак часу. Адже піклуватися про інших можна в улюбленій теплій квартирі, витрачати на це кілька хвилин.

Ми підготували список ідей добрих справ, які можна зробити онлайн або просто вдома.  1. Зробити переказ благодійним організаціям через додаток твого банку.  У додатках багатьох банків можна налаштувати автоматичний переказ для допомоги дітям, тваринам, приєднатися до збору коштів для подолання наслідків пандемії, підтримати українську армію чи допомогти благодійним фондам, які довели свою ефективність.

Зазвичай у розділі «Благодійність» можна обрати категорію, кому саме ти б хотіла допомогти: онкохворим пацієнтам, дітям з інвалідністю, підтримати екоактивності тощо.

Майже всі банки в Україні співпрацюють з благодійними організаціями та збирають кошти для тих, хто цього потребує. Всього лише кілька «кліків» — і добра справа зроблена. 2. Телефонне волонтерство Завдяки Всеукраїнському проєкту «Мій телефонний друг» можна

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA